Diğer Yazılımlardan Farkımız Nedir?

Dijital dünyanın gelişmeye başladığı bu yıllarda eğitim sektörü de buna bağlı olarak her geçen gün değişmekte. Son beş yıl içerisinde değişimlerden en önemlisi öğrencilerin zaman ve mekan farketmeksizin kendini geliştirebileceği eğitim sistemine yönelmesidir. Uzaktan Eğitim sektörünün çok hızlı geliştiği bu dönemde eğitimciler için hazırlanan yazılımlarda gelişmeye devam ediyor. UEP (Uzaktan Eğitim Portalı) olarak uzun yıllar eğitim sektöründe bulunan müşterilerimizin deneyimleri ve kendi bilgi birikimimiz ile yapılan çalışmalar sonucunda geliştirdiğimiz Uzaktan Eğitim Yazılımı  için Türkiye'nin En Gelişmiş Tek Uzaktan Eğitim Portalı diyoruz.

Bu sektörde birden fazla yazılım ve çok fazla geliştirici bulunmakta fakat detaylı incelendiği zaman diğer eğitim yazılımlarının sanal sınıf konsepti ile çalıştığını göreceksiniz. Yani belirlenmiş paketler haline ve katı kurallar içerisinde geliştirilmiş yazılımlar, yönetici ve öğrenci memnuniyeti için zayıf kalıyor. Örnek verecek olursak diğer yazılımlar içerisinde belirli bir öğrenci sayısına kadar izin veriliyor ve bu öğrenci sayısını artırmak için bir üst pakete geçiş yapılması gerekiyor.

Uzaktan Eğitim Portalı'nda sınırsız öğrenci kayıt edebiliyor ve öğrenci kayıt işlemleri için ek bir maaliyete gerek kalmıyor. Bunun yanısıra diğer uzaktan eğitim yazılımlarında tüm sistemler bir yapı üzerinden ilerlemekte ve ek geliştirmeler çok zor adepte edilmektedir. Uzaktan Eğitim Portalı ile belirlediğimiz BaşlangıçGelişmiş ve Profesyonel paketlerimiz ile yönetici ve öğrenci odaklı geliştirmeler yapıyoruz. Belirlenen paketler dışında eğitim firmasının isteğine göre ek modül geliştiriyoruz. Ek modül geliştirmeden önce sistem üzerinde oluşacak zararlar ve çıkabilecek sorular analize ediliyor Yazılım Geliştirme birimimizin fikirleri ile birlikte size sunum yapılıyor.

Uzaktan Eğitim Sistemi Nedir? adlı blog yazımıza göz atabilirsiniz.