Uzaktan Eğitim Kurma Maliyeti

Uzaktan Eğitim Sistemi kurma maliyeti sanıldığı kadar masraflı değildir.Elde edilecek fayda ve getirisi düşünüldüğünde sistem oldukça ekonomiktir. Uzaktan Eğitim Portalı olarak sizlere bu hizmeti profesyonelce sunuyoruz.

 

Şimdi birlikte  Uzaktan Eğitim Sistemi kurulurken hangi aşamalar gerekli bir göz atalım;

 

  1. Sunucu (Alt yapı)
    Mutlaka uzaktan eğitim sisteminin çalışabilmesi için kurumunuza ait veya bulut sistemleri üzerinde bir depolama ve uygulama çalıştırmak için alt yapısal anlamda bir sunucuya ihtiyaç olacaktır.

  2. Uzaktan  Eğitim Sistemi
    Yazılım  sunucu üzerine kurulduktan sonra artık siz bu sistem üzerinde istediğiniz ayarları yapabilirsiniz. Yetkili yönetici hesabınızla sisteme giriş yaparak istediğiniz gibi eğitmen ve öğrenci yetki gruplarını ayarlayabilirsiniz.

  3. Planlama
    Uzaktan Eğitim Sisteminde  bilgilerin güncel tutulması gerekir. Yani siz ders isimleriniz, ders kodlarınız, ders katılacak kişi sayıları, dersi alacak öğrencilerin sayıları, ders içerikleri, soru bankaları, içerik duyuruları v.b bir çok etkinlikleri  planlama yapıp planlamalara uyarak sistemi dinamikleştirebilirsiniz.

  4. Güncelleme ve Yedekleme
    Bu süreçte   günlük, haftalık, aylık veya dönemsel olarak yedeklemeleri belirleyebiliyorsunuz. Ayrıca yazılımsal güncellemeleri de takip ederek yeni özellikleride güncelleyebiliyorsunuz.

Ücretsiz demo için bizimle hemen iletişime geçin.

 

Online Eğitim Yazılım Fiyatları adlı yazımızada göz atabilirsiniz.