Uzaktan Eğitim Kurumu Açmak

Çeşitli sebepler nedeniyle eğitimlerini sürdüremeyen kişilere uzaktan eğitim kurumları vasıtasıyla  bu imkanlara kavuşmalarını sağlayabilirsiniz. Uzaktan eğitim, internet kullanılarak, canlı olarak ya da derslerden sonra video kayıtlarını izleyerek öğrencilerin bilgi sahibi olabilmelerini sağlayan bir eğitim sistemdir. Bu sistem ile eğitimci  ve öğrenciler farklı mekanlarda ve farklı zamanlarda etkileşimde bulunabilirler aynı anda  ders yapabilirler. Uzaktan öğretim kurumu açma işlemleri MEB kanun, yönetmelik ve yönergelerine göre yürütülmektedir.

Özel Okular Ve Kurslar Neden Uzaktan Eğitim Sistemi Kurulumu Yapmalıdır?

Okullara gitme imkanı olmasa  bile sınavların her daim yapılacağı bir gerçektir. Bunları farkında olan ve başarıya öenm veren sayısız  veli, çocuklarının geleceğini düşünerek sınavlara hazırlamak için elinden geleni yapmaktadır. Bütün bunlar düşünüldüğünde Uzaktan eğitim sitemine geçiş yapan özel bir kurum, öğrencilerini bu amansız yarışta tutmak için oldukça  önemli ve yerinde bir adım atmış olur. Ayrıca kurumsal imajını zedelememiş olur.

Uzaktan Eğitim Portalı  ekibi olarak Uzaktan Eğitim Kurumu açmak isteyen tüm kullanıcılarımıza mükemmel eğitim deneyimi sunmak için ve  sistem yöneticilerini hiç bir zora gerek kalmayan kolay ve basit kullanılan arayüzü hazırladık.Artık  sizde öğrencilerinize kusursuz bir eğitim süreci yaşatacaksınız.

 

"Uzaktan Eğitim Portalından Beklentiler” adlı yazımıza da göz atabilirsiniz.

 

Geç kalmayın sizlerde Ücretsiz eğitim yazılımı demosu için bize ulaşın.

 

Uygun fiyatlı Uzaktan Eğitim Sistemi Kurma Maliyeti için bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz.